ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/18

Ευχαριστήριο από το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ρόδου στον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα»


Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
EKABNews

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», από το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ρόδου

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ρόδου.
topika-nea.gr

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Σωματείου, κ. Νίκος Τσιώρας, ευχαριστεί την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Αναστασία Σταυριανού Γεωργιάδη, αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την δωρεάν φαρμακευτικού υλικού, χρήσιμου για τις ανάγκες των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

«Τέτοιες ενέργειες αναμφισβήτητα βοηθούν τις καθημερινές μας προσπάθειες», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Δημοσιεύτηκε 29/3/2018

Πηγή: topika-nea.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews