ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/18

Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Φ. Χατζηδιάκος
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
EKABNews

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα το ΕΚΑΒ στη Ρόδο εν όψει της σεζόν. Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε ο Δήμαρχος
topika-nea.gr

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή 30 Μαρτίου) στο Δημαρχείο με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο και εξέτασαν από κοινού θέματα που αφορούν την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νησί.

Συμμετείχαν ο προϊστάμενος του παραρτήματος Ρόδου και υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Τσιμπλέκας, η διευθύντρια του παραρτήματος Μυτιλήνης Χαρίκλεια Κωτούλα καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου.

Συζητήθηκαν θέματα ετοιμότητας του ΕΚΑΒ εν όψει των αυξημένων αναγκών της θερινής περιόδου, και ο πρόεδρός ενημέρωσε το δήμαρχο για την πρόσληψη 5 μόνιμων διασωστών προκειμένου να ενισχύσουν τη δύναμη του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, με στόχο την 24-ωρη ετοιμότητα τουλάχιστον τεσσάρων ασθενοφόρων στο νησί.
Συζητήθηκε επιπλέον η προοπτική να γίνει η Ρόδος Επιχειρησιακό Κέντρο του ΕΚΑΒ για όλη τη Δωδεκάνησο γεγονός που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του.

Στόχος του ΕΚΑΒ Ρόδου είναι η μετεγκατάστασή του στο νέο σύγχρονο κτίριο πλησίον του Νοσοκομείου, προοπτική που θα επιλύσει διαχρονικά λειτουργικά προβλήματα της Υπηρεσίας. Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμο και εξετάστηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες η δυνατότητες διαμόρφωσης από το Δήμο του δρόμου προς το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να γίνει το κτίριο προσβάσιμο από τα ασθενοφόρα.
Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου στηρίζουμε και συμβάλλουμε για τη βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών στο ΕΚΑΒ Ρόδου, μιας δομής, της οποίας η αδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία είναι απαραίτητη και κρίσιμη για το νησί μας. Πιστεύουμε πως η επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΚΑΒ θα είναι υψηλή προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της θερινής τουριστικής περιόδου».

Δημοσιεύτηκε 30/3/2018

Πηγή: topika-nea.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews