ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/3/18

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Επιστροφή ιατρών στο Κ.Υ όπου εργάζονται μετά από διακομιδή περιστατικώνΠαρασκευή, 9 Μαρτίου 2018
EKABNews


Επιστροφή ιατρών στο Κ.Υ όπου εργάζονται μετά από διακομιδή περιστατικών.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΗΜΑΘΙΑΣ ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ” για τις επιστροφές των ιατρών των Κ.Υ  από το ΕΚΑΒ,  ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Κίρκος κατανόησε το πρόβλημα που υπήρχε  στο ΕΚΑΒ με τις παραπάνω επιστροφές  και με το Υπ Αριθμ. 8084 έγγραφο στις 5/3/2018 έδωσε  οριστική λύση σ΄αυτό.

Ελπίζουμε πως το παράδειγμα του κ. Κίρκου να το συμμεριστούν και οι υπόλοιποι Διοικητές των ΥΠΕ πανελλαδικά.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Σωματείου ΕΚΑΒ Ημαθίας που έβαλε τις βάσεις για την καθολική λύση του παράλογου αυτού φαινομένου.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Στην Κρήτη (7η ΥΠΕ) εδώ και 5 χρόνια (νομίζω) γίνεται το αυτονόητο. Επιστροφή γιατρού με συμβεβλημένο ραδιοταξί στο ΚΥ-εκδίδεται απόδειξη επί πιστώσει από το ΤΑΧΙ και (φαντάζομαι) ότι ακολουθεί εξόφληση με το μληνα! Αυτά βέβαια όταν επιβιβαζόμαστε σε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. (Όταν μεταβαίνουμε με το ασθενοφόρο ΚΥ, επιστρέφουμε με αυτό)
    Δε μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να έχει πει ποτέ κάποιος Διοικητής: "Δεν πληρώνουμε, ας γυρίσει ο γιατρός με δικά του έξοδα, με τα πόδια ή έρποντας".
    Κατριτζιδάκης Κυριάκος ΚΥ Βάμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews