ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/18

Αυτή η φωτογραφία του ΕΚΑΒ (ΚΙΜ Πειραιά) είναι μάθημα για όλους τους γονείς
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
EKABNews

Αυτή η φωτογραφία του ΕΚΑΒ είναι μάθημα για όλους τους γονείς (pic)
gazzetta.gr

Το ΕΚΑΒ Πειραιά δημοσίευσε μία συγκλονιστική φωτογραφία, την οποία πρέπει να την δουν όλοι οι γονείς. Κάποιοι δυστυχώς, είχαν διαφορετική άποψη.

Αυτή η φωτογραφία του ΕΚΑΒ είναι μάθημα για όλους τους γονείς (pic)
Όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο και έχουν μικρά παιδιά, δεδομένα έχουν ζήσει την στιγμή που το πιτσιρίκι είτε δεν θέλει να μπει στο καθισματάκι του, είτε θέλει να βγει με κάθε τρόπο από αυτό, φωνάζοντας και κλαίγοντας...

Επίσης, σίγουρα από το μυαλό όλων έχει περάσει η ιδέα να του κάνουν την χάρη για μία φορά, λέγοντας: «Έλα μωρέ, τι θα γίνει... Μία φορά είναι». Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι θα συμβεί στην επόμενη γωνία και για αυτό θα πρέπει να πάντα να παίρνεις τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας στο αυτοκίνητο ακόμα και για μικρές αποστάσεις.

Άλλωστε πολλές φορές το κακό δεν γίνεται από δικό μας λάθος, αλλά από λάθος των άλλων...

Κάτι που θέλησε να καταστήσει σαφές το ΕΚΑΒ Πειραιά, δημοσιεύοντας μία συγκλονιστική φωτογραφία στα social media...

Σε αυτή λοιπόν, στην οποία υπάρχει hastag ΑΚΟΜΑ_ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ_ ΓΟΝΕΑ?, φαίνονται δύο παιδικά καθισματάκια, τα οποία δείχνουν άθικτα, μπροστά από μία άμορφη μάζα σιδερικών ενός αυτοκινήτου και υπάρχει η εξής περιγραφή...

«Μια φωτογραφία ... η απόλυτη πραγματικότητα μετά από μια σύγκρουση! Κάποιος πέρασε με κόκκινο και κτύπησε στο αυτοκίνητο μιας μητέρας κάνοντας το μια μάζα σιδερικών. Τα δυο παιδιά της ήταν σωστά προσδεδεμένα στα παιδικά καθίσματα και απλά η ιστορία είχε ένα happy end. Ακόμα όμως στην Ελλάδα πάρα πολλοί γονείς επιμένουν να μην δένουν τα παιδιά τους στο παιδικό κάθισμα!».Βέβαια υπάρχει και η μία άλλη εκδοχή, την οποία μετέφερε μία κυρία στο σχόλια, η οποία έγραψε: «Αν το γραμμένο σου λέει φεύγεις, ένα και το αυτό, με ζώνη ή χωρίς», για να λάβει την εξής επική απάντηση: «Σοφή προσέγγιση του θέματος, όποτε με την ίδια λογική: πιες και οδήγα, παίζε με το κινητό και οδήγα, μην φόρας ζώνη, τρέχα με 200, μην σταματάς σε κανένα STOP και φανάρι, μην κάνεις ποτέ έλεγχο σε λάστιχα και μηχανή, αφού αν είναι γραμμένο ότι φεύγεις ένα και το αυτό... Ελπίζω να μην οδηγάς πάντως...».


Πηγή: gazzetta.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΜΠΑΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews