ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/3/18

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρει τραυματία διαδηλωτή, Βίντεο


Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018
EKABNews

Newpost GR


Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρει τον τραυματία διαδηλωτή
iefimerida.gr


Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρ 2018


Ένταση σε διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Τρεις τραυματίες
newpost.gr

Μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών επιχειρούν να εμποδίσουν πλειστηριασμό που βρισκόταν σε εξέλιξη, με την αστυνομία να δημιουργεί φραγμό και να τους εμποδίζει.

Επεισοδιακά διενεργούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα σημειώθηκε ένταση σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου. Το περιστατικό ξεκίνησε, όταν ένας ένοικος του κτιρίου, όπου στεγάζεται το συμβολαιογραφείο, θέλησε να μπει στην πολυκατοικία. Οι αστυνομικοί του απαγόρευσαν την είσοδο και τότε επιτέθηκαν στους αστυνομικούς οι συγκεντρωμένοι. Στη συνέχεια κατέβηκε η σύζυγός του, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένοικο και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Η αστυνομία σύμφωνα με καταγγελίες των διαδηλωτών επιτέθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα εναντίον τους. Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία γυναίκας η οποία έπεσε αναίσθητη κατά τη διαμαρτυρία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τρία άτομα.

Πηγή: newpost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews