ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/3/18

Παρουσία Ξανθού και Πολάκη η παραλαβή του νέου ασθενοφόρου στο Κ.Υ. ΑνωγείωνΔευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
EKABNews

Παρουσία Ξανθού και Πολάκη η παραλαβή του νέου ασθενοφόρου
cretapost.gr

Στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η παράδοση παραλαβή του νέου 4Χ4 ασθενοφόρου, που δώρισε το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων .

Ο Δήμος Ανωγείων και ο Τομέας ΕΚΑΒ Ανωγείων παρέλαβαν το ασθενοφόρο από τον εκπρόσωπο του Ιδρύματος Ιωάννη Ζερβάκη, παρουσία και του αντιπρόεδρου του ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά.

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης είχε επισκεφθεί και τα γραφεία του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είδε από κοντά τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το anogi.gr, ο ίδιος πριν αναχωρήσει από τα Ανώγεια, αναφέρθηκε στην ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων στην Κρήτη.

“Εκπληρώσαμε σήμερα μια υπόσχεση που είχαμε δώσει από τον Αύγουστο, όταν συγκεντρωθήκαμε στο Κ.Υ Ανωγείων με την υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ την κ.Ελένη Γιακουμάκη, αξιοποιώντας την δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου, το οποίο έδωσε 10 ασθενοφόρα συνολικά στην Κρήτη, συμπληρώνοντας τα 25 ασθενοφόρα που είχαμε πάρει μέσω του διαγωνισμού του ΕΚΑΒ και της Περιφέρειας που καθυστερούσε από το 2007.

Θα υπάρξει μια πλήρης ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων στην Κρήτη και νομίζω ότι το πρόβλημα λύνεται για τα επόμενα δέκα χρόνια. Με 35 καινούρια ασθενοφόρα.

Όλα αυτά μαζί με την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ανωγείων με άλλα δυο άτομα για προσωπικό, νομίζω ότι καλύπτουμε το θέμα της ευρύτερης περιοχής για την επείγουσα προ-νοσοκομειακή μεταφορά για την φροντίδα ενός συμπολίτη μας που χρειάζεται άμεση διακομιδή” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.
Δημοσιεύτηκε 18/3/2018

Πηγή: cretapost.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews