ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/3/18

Επίσκεψη στελεχών του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο – Αρχές Μαΐου ξεκινά ο νέος τομέας χωρίς να γίνεται αναφορά στην στελέχωση τουΣάββατο, 31 Μαρτίου 2018
EKABNews

Επίσκεψη του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα και στον τομέα Παραμυθιάς

Πως θα στελεχωθεί ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ Πάργας-Μεσοποτάμου;

Παραμένει άγνωστο μέχρι σήμερα πως θα στελεχωθεί σε 24ωρη βάση ο νέος Τομέας καθώς χρειάζονται 10 διασώστες. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ θα προχωρήσει σε μεταθέσεις από άλλα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ ή θα αποδυναμώσει τους ήδη υποστελεχωμένους Τομείς του ΕΚΑΒ σε Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Πρέβεζα και Λευκάδα με την μετακίνηση προσωπικού.
Σήμερα το ΕΚΑΒ Πρέβεζας επιχειρεί με 2 ασθενοφόρα, η Λευκάδα με 1, η Ηγουμενίτσα με 2 και στην Παραμυθιά οι κενές βάρδιες, καθώς υπηρετούν μόλις 5 διασώστες, καλύπτονται από το Παράρτημα ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.ΠΡΕΒΕΖΑ : Επίσκεψη στελεχών του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο – Αρχές Μαΐου ξεκινά ο νέος τομέας
mypreveza.gr

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Πάργας , για δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο υλοποιείται. Μετά από μεγάλο αγώνα των κατοίκων, πολλές κινητοποιήσεις και πιέσεις, αρχές του Μαΐου λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Ο νέος τομέας και θα δώσει ένα αίσθημα ασφάλειας στη παραλιακή ζώνη της Π.Ε Πρέβεζας.

Για το λόγο αυτό στελέχη από το ΕΚΑΒ με επικεφαλής  τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά και τον Διευθυντή  της 7ης Περιφέρειας  κ. Παπαδιώτη επισκέφθηκαν το κτήριο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Πάργας στο Μεσοπόταμο, για έλεγχο στις τελευταίες λεπτομέρειες, λίγο πριν το ξεκίνημα του Νέου Τομέα.


Ανδριάνα Σολδάτου Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr

Δημοσιεύτηκε 30/3/2018

Πηγή: mypreveza.gr


Επίσκεψη του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα και στον τομέα Παραμυθιάς.
ekabsfika.blogspot.gr

Αρχές Μαΐου η λειτουργία του τομέα Μεσσοποτάμου.

Έλεγχος των κτιριακών εγκαταστάσεων από τον αντιπρόεδρο κ Μυλωνά και διευθυντή 7ης περιφέρειας κ Παπαδιώτη, καθώς και συζήτηση με τους εργαζόμενους.
Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την δήμαρχο Σουλίου, καθώς και επίσκεψη στο νέο κτίριο ΤΟ.Μ.Υ. στην Ηγουμενίτσα, όπου θα μετ εγκατασταθεί ο τομέας ΕΚΑΒ.

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews