ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/18

Νέα ασθενοφόρα και κινητή μονάδα στον στόλο του ΕΚΑΒ Βόλου, ΒίντεοΤρίτη, 27 Μαρτίου 2018
EKABNews

Νέα ασθενοφόρα και κινητή μονάδα στον στόλο του ΕΚΑΒ Βόλου
e-thessalia.gr

Στο ΕΚΑΒ Βόλου παραδόθηκαν και επίσημα σήμερα τρία ασθενοφόρα και μία κινητή μονάδα, που αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος.  Τα νέα ασθενοφόρα, που ενισχύουν τον στόλο του ΕΚΑΒ είναι υπερσύχρονα με νέες δυνατότητες  ενώ η παραλαβή των ασθενοφόρων έγινε παρουσία της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλικής Αυγέρη.  Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, στον στόλο του ΕΚΑΒ Βόλου βρίσκονται πλέον 10 ασθενοφόρα ενώ αναμένεται να προστεθούν και νέα από διαγωνισμό που θα προκηρύξει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ΕΚΑΒ το  2018.

Δημοσιεύτηκε 26/3/2018

Πηγή: e-thessalia.gr


Στο Βόλο η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας 260318
trttv.gr

Κατά 50% ανανεώθηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ Βόλου, με την επίσημη παραλαβή σήμερα τριών ασθενοφόρων και μιας κινητής μονάδας, που αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Τα νέα οχήματα έχουν ήδη αντικαταστήσει ασθενοφόρα που έχουν γράψει πάνω από 500.000 χλμ. Η παραλαβή των ασθενοφόρων έγινε παρουσία της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλικής Αυγέρη, που δεσμεύτηκε να καλύψει δύο θέσεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ Βόλου και στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, ενόψει του Πάσχα και του καλοκαιριού.

Στο Βόλο η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας 260318
TRT GREECE
Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρ 2018

Πηγή: trttv.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews