ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/18

Εκπαίδευση σε μαθητές και καθηγητές της Γαλακτοκομικής Σχολής από το ΕΚΑΒ ΙωαννίνωνΣάββατο, 10 Μαρτίου 2018
EKABNews

ΕΚΑΒ 7ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ -  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Εκπαίδευση καθηγητών και μαθητών της Γαλακτοκομικής Επαγγελματικής σχολής Ιωαννίνων από το ΕΚΑΒ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  

Το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών  και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών,  μετά από αίτημα της Διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής Επαγγελματικής σχολής Ιωαννίνων πραγματοποίησε με επιτυχία την Πέμπτη 8  και την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 (την Πέμπτη για τους μαθητές της Ά τάξης και την Παρασκευή για τους μαθητές της Β τάξης, αντίστοιχα) στο κτίριο της Γαλακτοκομικής Επαγγελματικής σχολής Ιωαννίνων - Κατσικάς Ιωαννίνων) Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες για τον Πολίτη – Επείγουσες Καταστάσεις – Αρχική Εκτίμηση - Αντιμετώπιση».

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Διευθύντρια, στους καθηγητές και στους μαθητές της Γαλακτοκομικής Επαγγελματικής σχολής Ιωαννίνων   για την φιλοξενία, την συμμετοχή τους και το αμέριστο ενδιαφέρον τους, με την διαβεβαίωση πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο  τόσο στην έδρα του Παραρτήματος  όσο και στους τομείς ευθύνης του.                 
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews