ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/18

Κλήση για τροχαίο....ΙΧ με μηχανή....Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
EKABNews

Αναδημοσίευση από Facebook Chris V Dimitriadis

Κλήση για τροχαίο....ΙΧ με μηχανή....

Τα τηλεφωνικά στοιχεία διαβιβάζονται στο ασθενοφόρο στην μηχανή ταχείας ανταπόκρισης και στην Κινητή Μονάδα με την υποσημείωση από τον ασυρματιστή βάρδιας Dimitrios Doydos....ΠΙΘΑΝΟ Ρ1 (νεκρός)

Άφιξη στο σημείο σε 4 λεπτά το ασθενοφόρο που διαπιστώνει τραυματική καρδιακή ανακοπή σε 47χρονο άνδρα που οδηγούσε την μηχανή χωρίς κράνος αλλά χωρίς εμφανή ΚΕΚ η κάποιο άλλο τραύμα ασύμβατο με την ζωή.

Άμεσα ακινητοποιείται στο σημείο του συμβάντος και ξεκινάνε πρωτόκολλο Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.
Με την άφιξη της μηχανής να ενεργοποιεί το πρωτόκολλο σε ALS και με την άφιξη της ΚΙΜ να σφραγίζεται η ανάταξη της τραυματικής ανακοπής με επικεφαλής στα «πλήκτρα της ειδικευμένης προνοσοκομειακής φροντίδας και διάσωσης» την γιατρό μας Stella Charitidouou να δίνει τον ρυθμό στις κινήσεις μας για την πορεία του περιστατικού μέσα στην Κινητή Μονάδα ετσι ώστε να διακομισθεί (όπως και έγινε) ζωντανό πλέον στο εφημερεύων νοσοκομείο.

Δεν φτάνει να έχεις δίπλα σου μόνο καλούς μουσικούς (διασώστες) αλλά χρειάζονται και καλοί μαέστροι (ιατρούς) για να αρέσει το κοντσέρτο (διάσωση) στους άλλους.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους συμμετείχαν σήμερα σε αυτό το συμβάν και που έδωσαν για μια ακόμα φορά ψυχή και σώμα για να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σωθεί μια ψυχή.....


Facebook Chris V DimitriadisAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews