ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/3/18

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας-Συνάντηση με Ν. ΠανδήΤετάρτη, 14 Μαρτίου 2018
EKABNews

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας-Συνάντηση με Ν. Πανδή
kerkyrasimera.gr

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, επισκέφθηκε σήμερα o κ. Παπαδιώτης Βασίλειος, Δ/ντης ΕΚΑΒ της 7ης Υγειονομικής

Περιφέρειας συνοδευόμενος απ’ τον κ. Μπαντά Θωμά υπεύθυνο του τομέα Κέρκυρας. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερώσει ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ την κυρία Πανδή σχετικά με την ετοιμότητα των Υπηρεσιών του. Στα πλαίσια της ενημέρωσης αναφέρθηκε ότι θα εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο του Ακτίου βάση αεροκομιδών για την εξυπηρέτηση των Ιονίων νήσων. Ότι αυτή τη στιγμή η υπηρεσία στην Κέρκυρα διαθέτει 6 οχήματα (δύο εκ των οποίων αποτελούν δωρεά της ΠΙΝ), που επιχειρούν δύο ανά βάρδια, μαζί με ένα ασθενοφόρο από Ιωάννινα που αφορά τις περιπτώσεις διακομιδών. Επιπλέον θα εγκατασταθεί τομέας ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης που θα στελεχωθεί από 2 άτομα. Το σημερινό προσωπικό του ΕΚΑΒ ανέρχεται σε 29 άτομα και ενόψει της θερινής περιόδου αναμένεται να ενισχυθεί.

Η κ. Πανδή αφού ευχαρίστησε για την ενημέρωση τόνισε ότι οι Υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στα Ιόνια νησιά θα έπρεπε να αποτελούν  αυτοτελή διοικητική ενότητα – διεύθυνση, στα πλαίσια του Εθνικού Συστήματος Υγείας και όχι να εντάσσονται στις διοικήσεις άλλων περιφερειών.

Πηγή: kerkyrasimera.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews