ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/18

Ασκήσεις Ετοιμότητας Ευρείας Κλίμακας από το ΕΚΕΠΥ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
EKABNews

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 27 Μαρτίου 2018

Ασκήσεις   Ετοιμότητας  Ευρείας Κλίμακας

Στο πλαίσιο του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των Νοσοκομείων, της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων, καθώς επίσης και της βελτιστοποίησης της συνεργασίας με τους εμπλεκομένους φορείς και κυρίως το Πυροσβεστικό Σώμα, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), θα πραγματοποιήσει, Ασκήσεις  Ετοιμότητας Ευρείας Κλίμακας στα Νοσοκομεία «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, την Τρίτη 27 Μαρτίου και την Τετάρτη 28 Μαρτίου2018 και ώρα 10:00, αντιστοίχως. Τις Ασκήσεις θα συντονίσει ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ,  κος Νικόλαος Π. Παπαευσταθίου.

Πηγή: moh.gov.gr

Ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ,  κος Νικόλαος Π. Παπαευσταθίου


Επιχειρησιακή άσκηση μερικής εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, με τη συνδρομή του Στρατού, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας
orizontespress.gr

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Καστοριάς, σας ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εφαρμογής των επιχειρησιακών σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «Περσέας» και «Σώστρατος», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30π.μ. επιχειρησιακή άσκηση μερικής εκκένωσης του Νοσοκομείου, με τη συνδρομή του Στρατού, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας.

Ως εκ τούτου, κάνουμε γνωστό σε όλους τους πολίτες, ότι προς διευκόλυνση διεξαγωγής της άσκησης, αλλά και δικής τους, την συγκεκριμένη ημέρα και μέχρι τη λήξη της άσκησης, δεν επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων εντός του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου, με εξαίρεση τις περιπτώσεις προσέλευσης μη περιπατητικών ασθενών.

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι προς το Νοσοκομείο να αποφύγουν την προσέλευσή τους με Ι.Χ. αυτοκίνητα, λόγω έλλειψης χώρου στάθμευσης.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση ευελπιστώντας στην κατανόηση όλων, δεδομένου ότι η άσκηση θα εξασφαλίσει την ετοιμότητα του Νοσοκομείου σε πραγματικές συνθήκες.

Δημοσιεύτηκε 26/3/2018
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews