ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/3/18

Παναγιώτης Τσιπουλάκος: Ο διασώστης του ΕΚΑΒ και «φύλακας άγγελος» του Νάσου Αναγνώστου μιλά αποκλειστικά στο gnomipΚυριακή, 4 Μαρτίου 2018
EKABNews

Παναγιώτης Τσιπουλάκος: Ο διασώστης του ΕΚΑΒ και "φύλακας άγγελος" του Νάσου Αναγνώστου μιλά αποκλειστικά στο gnomip
gnomip.gr

Το πρόσωπο της ημέρας, δεν είναι άλλο από τον Αιγιώτη διασώστη του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Τσιπουλάκος.

Ο 48χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ομάδων του ερασιτεχνικού από την Αιγιάλεια, ήταν αυτός που επενέβη μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του Νάσου Αναγνώστου και κατάφερε να τον επαναφέρει γλιτώνοντας τα χειρότερα.


Το gnomip.gr επικοινώνησε με τον κύριο Τσιπουλάκο, ο οποίος σώζει για δεύτερη φορά τη ζωή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο. Αξίζει να σημειώσουμε πως λόγω του επαγγέλματός του, έχει πάντοτε μαζί του το στοματοφαρυγγικό αεραγωγό, ο οποίος είναι απαραίτητο σε τέτοιυς είδους τραυματισμούς.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Μόλις έγινε το περιστατικό, πήρα το στοματοφαρυγγικό από το αυτοκίνητο και έτρεξα προς το γήπεδο. Ο φύλακας μου άνοιξε την πόρτα, και επανέφερα το παιδί, το οποίο παράλληλα είχε υποστεί και διάσειση. Καλώ τις αρμόδιες αρχές να πάρουν σοβαρά μέτρα, γιατί τέτοιοι τραυματισμοί μπορεί να συμβούν σε κάθε παιχνίδι. Οι ομάδες πρέπει να προστατεύουν εξειδικευμένους διασώστες, οι οποίοι θα πρέπει να περνάνε από ειδική εκπαίδευση. Εύχομαι περαστικά στον ποδοσφαιριστή».


Πηγή: gnomip.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews