ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/18

«Πάγωσαν» οι 2 διαγωνισμοί για την προμήθεια ασθενοφόρων από το ΕΚΑΒ μέσω ΕΣΠΑ σε 4 ΠεριφέρειεςΜεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018
EKABNews


Ανεστάλησαν και οι 2 διαγωνισμοί για την προμήθεια ασθενοφόρων μέσω ΕΣΠΑ προκειμένου το ΕΚΑΒ να προβεί στις απαιτούμενες από την απόφαση της ΑΕΠΠ αλλαγές στην σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών.

Μετά από προδικαστικές προσφυγές που κατατέθηκαν, η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) αποφάσισε την αναστολή και την πρόοδο της διαγωνιστικής διαδικασίας και δη την προθεσμία για την υποβολή προσφορών/αιτήσεων συμμετοχής για τους δύο  ανοικτούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς προμήθειας ασθενοφόρων για τις ανάγκες της Περιφέρειας Αττικής και Νοτίου Αιγαίου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (συνολικά 99 ασθενοφόρα οχήματα) μέσω ΕΣΠΑ.

Το ΕΚΑΒ έχει ήδη προβεί στις απαιτούμενες από την απόφαση της ΑΕΠΠ αλλαγές των τεχνικών προδιαγραφών (Δημόσια διαβούλευση Περιφέρεια Αττικής και Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας) προκειμένου να επαναπροκηρυχθούν και οι δύο διαγωνισμοί.


Διαγωνισμός προμήθειας ασθενοφόρων οχημάτων στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου

Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, αποφάσισε την διενέργεια ενός ενιαίου διαγωνισμού από την Κ.Υ. του ΕΚΑΒ, για την προμήθεια 52 ασθενοφόρων και 8 κινητών μονάδων προϋπολογισμού 4.340.000€ για την Περιφέρεια Αττικής και 
για την προμήθεια 2 ασθενοφόρων, 1 κινητής μονάδας και 9 ασθενοφόρων μικρού όγκου, προϋπολογισμού 829.560 € για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (σύνολο 71 ασθενοφόρα).
Ο διαγωνισμός είχε καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 21-02-2018 και ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών την 27-02-2018 και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2013 – 2020.
Γνωστή εταιρεία κατέθεσε προδικαστική προσφυγή ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών ΑΕΠΠ με αποτέλεσμα η ΑΕΠΠ να αναστείλει την διαδικασία και την προθεσμία για την υποβολή προσφορών.
Μετά την εξέταση της προσφυγής, η ΑΕΠΠ αποφάσισε την ακύρωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας 71 συνολικά ασθενοφόρων και κατά συνέπεια την ματαίωση της διαδικασίας.

Η απόφαση ΑΕΠΠ για την αναστολή του διαγωνισμού προμήθειας ασθενοφόρων οχημάτων στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου (ΕΔΩ)
Διαγωνισμός προμήθειας ασθενοφόρων οχημάτων στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, αποφάσισε την διενέργεια ενός ενιαίου διαγωνισμού από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, για την προμήθεια 15 ασθενοφόρων  προϋπολογισμού 1.023.000€ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και
για την προμήθεια 10 ασθενοφόρων,  1 ασθενοφόρο 4Χ4 και 2 Κ.Ι.Μ., προϋπολογισμού 961.000 € για την Περιφέρεια Θεσσαλίας (σύνολο 28 ασθενοφόρα).
Γνωστή εταιρεία κατέθεσε προδικαστική προσφυγή ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών ΑΕΠΠ με αποτέλεσμα η ΑΕΠΠ να αναστείλει την διαδικασία και την προθεσμία για την υποβολή προσφορών.
Μετά την εξέταση της προσφυγής, η ΑΕΠΠ αποφάσισε την ακύρωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας 28 συνολικά ασθενοφόρων και κατά συνέπεια την ματαίωση της διαδικασίας

Η απόφαση ΑΕΠΠ για την αναστολή του διαγωνισμού προμήθειας ασθενοφόρων οχημάτων στις Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (ΕΔΩ)

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews