ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/4/18

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για τον μικρό Ευστράτιο-Ραφαήλ την Κυριακή 29 ΑπριλίουΠαρσακευή, 27 Απριλίου 2018
EKABNews

Ο μικρός Ευστράτιος-Ραφαήλ- Μπίνης είναι παιδί συναδέλφου (διασώστη του ΕΚΑΒ) !

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ διοργανώνεται την Κυριακή 29 Απριλίου στο γήπεδο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ (ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ) ΚΑΒΑΛΑΣ μεταξύ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΑ για την οικονομική ενίσχυση μικρού παιδιού που χρήζει άμεσης ακριβής ιατρικής εξέτασης.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 27 Απριλίου θα γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στο γήπεδο του Πύργου Τρικάλων για τον ίδιο σκοπό.

Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε...

Ο Ευστράτιος-Ραφαήλ- Μπίνης 9 ετών, κάτοικος Καβάλας, πάσχει από σπάνια μορφή κακοήθειας στο περικάρδιο της καρδιάς. Για μεγάλο διάστημα νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο Ογκολογικό "Μ. Βαρδινογιάννη" του Παίδων Αγ. Σοφίας Αθηνών. Λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας κρίνεται σκόπιμο να μεταφερθεί στο Χιούστον της Αμερικής για επαναξιολόγηση και προτεινόμενη θεραπευτική αντιμετώπιση. Παρακαλούμε όπως ενισχύσετε ψυχικά και οικονομικά αυτή τη προσπάθεια.

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμου 6201-142102-487
Κωδ. Swift ( bic) PIRBGRAA
IBAN GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487
Τηλ.Επικ.6988086161 Ηλιοπούλου Στεφανία

Δικαιούχοι: Ευστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης
Ηλιοπούλου Στεφανία

Δείτε στο EKABNews

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews