ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/4/18

Αδέσποτο στην Εθνική αιτία τροχαίο με θύμα 48χρονο διασώστη του ΕΚΑΒ!
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018
EKABNews

Αδέσποτο στην Εθνική αιτία τροχαίο με θύμα 48χρονο διασώστη του ΕΚΑΒ!
volosday.gr

Τον χάρο με τα μάτια του είδε χθες στις 6.45 το πρωί ένας 48χρονος διασώστης του ΕΚΑΒ. Ο 48χρονος ερχόταν στον Βόλο για εργασία και οδηγούσε δίκυκλο στην Αθηνών, όταν σε ανύποπτη χρονική στιγμή στο ύψος της Μεγάλη Βελανιδιάς πετάχτηκε στον δρόμο ένα αδέσποτο σκυλί.

Ο διασώστης δεν μπόρεσε να αποφύγει το αδέσποτο, και μετά την παράσυρση του ζώου ανατράπηκε με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Στον τόπο κλήθηκε άμεσα για βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε το συνάδελφό του και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 48χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και εισήχθη στην Ορθοπεδική Κλινική, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται φέροντας κατάγματα.

Εκείνο που τον έσωσε από πολύ σοβαρό τραυματισμό ήταν ότι φορούσε το προστατευτικό του κράνος, καθώς μετά την ανατροπή του δικύκλου του σύρθηκε στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε μεγάλη οργή και αγανάκτηση σε διερχόμενους οδηγούς και πολίτες που ενημερώθηκαν σχετικά.

Στην εθνική, στη διαδρομή προς Νέα Αγχίαλο και Αλμυρό, είναι αλλεπάλληλες οι αναφορές για κίνηση αδέσποτων ζώων στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα ασφάλειας.

Οδηγοί οχημάτων που ταξιδεύσουν καθημερινά στον Βόλο λένε ότι πρέπει να ληφθούν οπωσδήποτε μέτρα πριν θρηνήσουμε θύματα.

Δημοσιεύτηκε 27/4/2018

Πηγή: volosday.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews