ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/18

Το ΕΚΑΒ Θράκης έκανε 5.791 διακομιδές ασθενών το 1ο τρίμηνο του 2018Τετάρτη,18 Απριλίου 2018
EKABNews

Το ΕΚΑΒ Θράκης έκανε 5.791 διακομιδές ασθενών
xronos.gr

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2018

Οι 1.185 διακομιδές έγιναν στο νομό Ροδόπης

Σε 5.791 ανέρχονται οι πολίτες στους οποίους το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στην Θράκη προσέφερε πρώτες βοήθειες και διακόμισε με ασθενοφόρα στα κατά τόπους Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας.

Τα στοιχεία αφορούν το πρώτο τρίμηνο του 2018 της επιχειρησιακής δράσης του ΕΚΑΒ- 9η Περιφέρεια. Ειδικότερα έγιναν 2.900 διακομιδές στο νομό Έβρου, 1.185 διακομιδές στο νομό Ροδόπης και 1.706 διακομιδές στο νομό Ξάνθης.

Επίσης το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ επιμόρφωσε σε θέματα πρώτων βοηθειών 103 πολίτες και επαγγελματίες υγείας και 512 μαθητές Λυκείων - Γυμνασίων της Θράκης.

Ο Τομέας του Ε.Κ.Α.Β. στην Ξάνθη ενισχύθηκε με δύο διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου με συμβάσεις ενός έτους. Ο στόλος αναβαθμίστηκε με την παραλαβή τεσσάρων νέων ασθενοφόρων οχημάτων, ευγενικές δωρεές του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (1) και του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (3).

Πηγή: xronos.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews