ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/4/18

Ημερήσιες αποζημιώσεις σε διασώστες για την κάλυψη νησιωτικών Τομέων ΕΚΑΒ
Πέμπτη,12 Απριλίου 2018
EKABNews

Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στην διοίκηση του ΕΚΑΒ σχετικά με τις «Ημερήσιες αποζημιώσεις σε διασώστες για την κάλυψη νησιωτικών Τομέων ΕΚΑΒ»Αθήνα  12/04/2018
Αρ. πρωτ.: 092ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ κο Κων/νο Καρακατσιανόπουλο
             Αντιπρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ κο Μιλτιάδη Μυλωνά


ΘΕΜΑ: Ημερήσιες αποζημιώσεις σε διασώστες για την κάλυψη νησιωτικών Τομέων ΕΚΑΒ

Μετά από προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και αποφάσεις  Προέδρου του ΕΚΑΒ για εξαιρετικά επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες για την ενίσχυση των νησιωτικών τομέων του ΕΚΑΒ μετακινούνται υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής τους άδειας.

Οι μετακινήσεις των υπαλλήλων πραγματοποιούνται ακτοπλοϊκώς και η υπηρεσία φροντίζει  για τη διαμονή και σε κάποιες περιπτώσεις και την ημιδιατροφή των συμμετεχόντων.

Παρατηρούνται όμως μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων στους υπαλλήλους αυτούς (οφείλονται ημερήσιες αποζημιώσεις από το 2016). Επίσης οι υπάλληλοι, σε περιπτώσεις που παρατείνεται η αρχική τους μετακίνηση, δεν αποζημιώνονται για το σύνολο της χρονικής περιόδου παρότι η παράταση της μετακίνησης γίνεται για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται καλούμε την διοίκηση του ΕΚΑΒ :
  • Να καταβάλει το σύνολο των ημερήσιων αποζημιώσεων για τα έτη 2016-2017
  • Να εκδώσει στην ιστοσελίδα του ΕΚΑΒ τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος.
  • Να αναφέρεται στην απόφαση της κάθε μετακίνησης: το χρονικό διάστημα μετακίνησης, το ύψος της προβλεπόμενης ημερήσιας αποζημίωσης, η διαμονή και η ημιδιατροφή.
  • Να καταβάλλεται εμπρόθεσμα το αντίτιμο της μετακίνησης (εισιτήρια)

Οι μετακινήσεις να γίνονται μόνο σε νησιωτικούς τομείς κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής άδειας των εργαζομένων  και σε καμία περίπτωση ο αριθμός των μετακινούμενων ανά περίοδο να μην υπερβαίνει τα οκτώ (8) άτομα από το ΕΚΑΒ Αθήνας προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τη υπηρεσίας. 

Τα παραπάνω αποτελούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις για την συμμετοχή των εργαζομένων  που μεταβαίνουν σε νησιωτικούς τομείς του ΕΚΑΒ για κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews