ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/18

Διασώστρια του ΕΚΑΒ μιλάει για περιστατικά, ΒίντεοΔευτέρα, 2 Απριλίου 2018
EKABNews

Διασώστρια του ΕΚΑΒ μιλάει για περιστατικά
antimnimoniakos


Δημοσιεύτηκε στις 1 Απρ 2018

Νεαρή διασώστρια του ΕΚΑΒ ξεγέννησε γυναίκα μέσα στο ασθενοφόρο
star.gr

Τι δήλωσε στο Star γι΄αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία – «Το παιδάκι γεννήθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας»

Μια εργαζόμενη στο ΕΚΑΒ που δουλεύει μόλις 5 μήνες ως διασώστρια, ξεγέννησε μια γυναίκα μέσα στο ασθενοφόρο στο κέντρο της Αθήνας.

Η νεαρή διασώστρια που είναι και η ίδια μητέρα, μίλησε στο Star γι’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία:

«Είχαν σπάσει τα νερά της κοπέλας και εκτελέσαμε τοκετό. Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας γεννήθηκε το παιδάκι…πάντα ήθελα να μου συμβεί όμως μια γέννα μπορεί να έχει και πολλές επιπλοκές» δηλώνει η Κωνσταντίνα Παπαχριστοπούλου.

Στην περίπτωση της γυναίκας από τη Συρία που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όλα πήγαν κατ'ευχην, και το μωρό παραδόθηκε ασφαλές στο μαιευτήριο «Έλενα».

«Είμαι μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού, αγαπώ πολύ τη δουλειά και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τους συνάνθρωπους μας , βλέπω τον κάθε άνθρωπο σαν να είναι δικός μου άνθρωπος» τονίζει η Κωνσταντίνα Παπαχριστοπούλου.

Όταν πιάνει βάρδια ξεχνάει τα πάντα και ρίχνεται στη μάχη με το χρόνο γιατί κάθε κλήση είναι μια νέα πρόκληση για τον διάσωσή.

Πηγή: star.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews