ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/4/18

Έκκληση σε Ξανθό και Πολάκη» για τον Τομέα ΕΚΑΒ απηύθυνε ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χ. ΚουκιανάκηςΣάββατο, 21 Απριλίου 2018
EKABNews

Τρία χρόνια μετά την εξαγγελία και δύο χρόνια μετά τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια, παρουσία του Αν. Υπουργού κου Π.Πολάκη,  του νέου Τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων στον Καβρό, ο νέος Τομέας παραμένει στα «χαρτιά» καθώς δεν έχει στελεχωθεί με επαρκή αριθμό διασωστών.

Θα παρέμβουν Ξανθός και Πολάκης;
haniotika-nea.gr

Eκκληση στους «συντοπίτες μας υπουργούς Ξανθό και Πολάκη», απηύθυνε χθες ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης (φωτ.) για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ της περιοχής.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, δύο χρόνια μετά την ίδρυση του σταθμού του ΕΚΑΒ, δεν έχει έρθει ακόμα το αναγκαίο προσωπικό, το οποίο είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση των αυξημένων περιστατικών της καλοκαιρινής περιόδου.
Μένει να δούμε, αν οι δύο υπουργοί θα ανταποκριθούν στην έκκληση του δημάρχου.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews