ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/18

Παρέμβαση του σωματείου για την Προμήθεια ασθενοφόρων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ ΑθήναςΠαρασκευή,13 Απριλίου 2018
EKABNews

Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στους Υπουργούς Υγείας για την «Προμήθεια ασθενοφόρων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Αθήνας» από τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ.


Αθήνα 12-04-2018
Αρ. πρωτ: 091


ΠΡΟΣ : Υπουργό Υγείας κο Ξανθό Ανδρέα
              Αν. Υπουργό Υγείας  κο Πολάκη Παύλο
                                           

ΘΕΜΑ : Προμήθεια ασθενοφόρων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Αθήνας

Κύριοι Υπουργοί,

Μετά την κατανομή από τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ των ασθενοφόρων δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου στον νομό Αττικής επιχειρούν σήμερα 58 ασθενοφόρα οχήματα με αποτέλεσμα να ανανεωθεί ο γερασμένος στόλος (οχήματα κυκλοφορίας 2003 με 600-1 εκ. χλμ. το καθένα με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες και τους εργαζόμενους) καλύπτοντας το 60% των αναγκών/τομέων στο ΕΚΑΒ Αθήνας. Συνεχίζουν όμως να είναι στην κυκλοφορία μεγάλος αριθμός παλαιών οχημάτων τα οποία επιχειρούν καθημερινά κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς και το σύνολο του εφεδρικού στόλου.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα παραπάνω καθώς και α) τις συχνές και μεγάλου κόστους βλάβες του γερασμένου στόλου που είναι στην κυκλοφορία, β) τις αυξημένες ανάγκες του ΕΚΑΒ Αθήνας, γ) τις αυξημένες διακομιδές ασθενών δ) την καθυστέρηση στην προμήθεια ασθενοφόρων μέσω ΕΣΠΑ  που ήδη υπάρχει στις προκηρύξεις των ενιαίων διαγωνισμών Περιφερειών Αττικής-Νοτίου Αιγαίου και Κεντρικής Μακεδονίας-Θεσσαλίας,

Σας ενημερώνουμε ότι είναι αναγκαία η έγκριση προμήθειας ασθενοφόρων από το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας με την κάλυψη της σχετικής δαπάνης από τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ.

Παρακαλούμε για την λήψη σχετικής εγκριτικής απόφασης προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ Αθήνας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΚοινοποίηση: Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Καρακατσιανόπουλο Κων/νο
                      Αντιπρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Μυλωνά Μιλτιάδη

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews