ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/4/18

Παρουσιάστηκε από το ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ το Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ που αφορά την ενημέρωση πληθυσμού για τις πρώτες βοήθειες, Βίντεο


Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018
EKABNews

Στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος για την πολιτική προστασία CPP που υλοποιεί ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ («Developing Skills in Dealing with Emergencies: Civil protection for people» στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+  ΚΑ2, εκπαίδευση ενηλίκων)  παρουσιάστηκε το Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ που αφορά την ενημέρωση πληθυσμού για τις πρώτες βοήθειες.

Η παρουσίαση έγινε σε δύο επίπεδα από ειδικούς του ΕΚΑΒ στην αίθουσα του Δήμου Χαϊδαρίου στις 26.4.2018 και περιλάμβανε:

7.30 μ.μ. -8.30 μ.μ. Θεωρητική παρουσίαση του βιβλίου με εστίαση σε κάποιες πρώτες βοήθειες

8.30 μ.μ.-9.30  μ.μ.  Πρακτική προσέγγιση


2018 04 26 ΕΚΑΒ επίδειξη εξάσκηση
xpolis.blogspot.gr

2018 04 26 ΕΚΑΒ επίδειξη εξάσκηση
Πρακτική εφαρμογή ορισμένων πρώτων δράσεων για το AIDS, μετά την παρουσίαση του εγχειριδίου πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ. Συμμετείχαν μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

SOFIADIMI

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απρ 2018
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews