ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/18

Σε μόνιμη εγρήγορση το ΕΚΑΒΠαρασκευή,13 Απριλίου 2018
EKABNews

Σε μόνιμη εγρήγορση το ΕΚΑΒ
anex.gr

Σημαντική η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων το φετινό Πάσχα, λόγω των κλειστών αυτοκινητόδρομων

Σημαντική ήταν η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων το φετινό Πάσχα σε ολόκληρη την Ήπειρο, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν και οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι (Ιόνια και Εγνατία), που βοηθούν στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Τη διαπίστωση αυτή έκανε χθες σε δηλώσεις του και ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, Βασίλης Παπαδιώτης, ο οποίος μιλώντας στο Ioannina TV, σημείωσε πως ευτυχώς δεν υπήρξαν θανατηφόρα ατυχήματα, τονίζοντας παράλληλα πως το ΕΚΑΒ, βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα με τα πληρώματα έτοιμα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη.

Το ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ ασθενοφόρα κινήθηκαν σε όλα τα σημεία της Ηπείρου και στην Κέρκυρα όπου υπήρξε μεγάλη ετοιμότητα εξαιτίας και του μεγάλου αριθμού επισκεπτών στο νησί για το Πάσχα.

Στο μεταξύ, το ΕΚΑΒ υλοποιεί προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του σε θέματα επείγουσας φροντίδας που επικαιροποιούνται σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις επιστημονικές εξελίξεις.

Εκτός από τη κρίσιμη για τη δημόσια υγεία και κοινωνική ασφάλεια επιχειρησιακή δράση του ΕΚΑΒ, βασική προτεραιότητα αποτελεί η δράση στο τομέα της εκπαίδευσης των κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό εκπαιδεύονται πολίτες που μπορεί να έχουν εμπλοκή στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Έχει υιοθετηθεί κοινή θεματολογία, ύλη και πρόγραμμα ώστε να εξασφαλίζεται ο ενιαίος και ποιοτικός χαρακτήρας των προγραμμάτων σε όλη τη χώρα και η απόκτηση κοινών πρακτικών. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Δημοσιεύτηκε 12/4/2018

Πηγή: anex.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews