ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/18

Ηράκλειο: Τροχαίο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε νεογνά από το Νοσοκομείο Αγ. ΝικολάουΤετάρτη,18 Απριλίου 2018
EKABNews

Τροχαίο με ασθενοφόρο που μετέφερε νεογνά - στην εντατική αναισθησιολόγος
neakriti.gr

Το ασθενοφόρο τράκαρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η αναισθησιολόγος που επέβαινε στο όχημα του ΕΚΑΒ

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει τις τελευταίες ώρες μια γιατρός - αναισθησιολόγος του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στη εντατική μονάδα του Βενιζελείου και ενώ ελάχιστα λεπτά νωρίτερα βρισκόταν σε ασθενοφόρο που μετέφερε δύο νεογνά από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Δυο νεογνά που γεννήθηκαν στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στη μονάδα νεογνών του Βενιζελείου.

Καθοδόν, αποφασίστηκε η διασωλήνωση του ενός από τα δύο μωράκια και έτσι στο ασθενοφόρο επιβιβάστηκε η αναισθησιολόγος που ακολουθούσε με το αυτοκίνητο της, το όχημα του ΕΚΑΒ.

Ξαφνικά, λίγο πριν το Βενιζέλειο, υπήρξε τροχαίο με την εμπλοκή του ασθενοφόρου που συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Αποτέλεσμα ήταν η αναισθησιολόγος να χτυπήσει σοβαρά, καθώς ήρθε σε επαφή με άσχημο τρόπο, με την παιδίατρο που ήταν στην καμπίνα του ασθενοφόρου.

Η γυναίκα, σύμφωνα και με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Αγ. Νικολάου κ. Γιώργο Μανουσάκη, πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με σπασμένα πλευρά και σοβαρά τραύματα στο στέρνο και τις κλείδες.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία τόσο στην ιατρική κοινότητα αλλά κυρίως στην οικογένεια και το συγγενικό περιβάλλον, καθώς αδυνατεί να πιστέψει ότι ενώ ο δικός της άνθρωπος  πήγε να βοηθήσει τα δύο νεογνά, η ατυχία της χτύπησε...  την πόρτα με πολύ άσχημο τρόπο.

 Επίσης στην μονάδα νεογνών νοσηλεύονται ήδη τα δύο νεογνά .

Πηγή: neakriti.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews