ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/18

Κέντρο Υγείας Μοιρών: Σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ελλείψει ασθενοφόρου, Βίντεο


Παρασκευή,13 Απριλίου 2018
EKABNews

Καταγγελίες ακροατών: Σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στη Μεσαρά λόγω ασθενοφόρου
dreamfm.gr

Κέντρο Υγείας Μοιρών: Σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ελλείψει ασθενοφόρου

Ανησυχία και προβληματισμό γεννούν οι καταγγελίες που έγιναν στην ενημερωτική εκπομπή του Dream 90,7 «Πρωινή Πτήση» από Τυμπακιανούς που έζησαν μια πραγματική περιπέτεια έχοντας να αντιμετωπίσουν βαρύ τραυματισμό αλλά και ένα Κέντρο Υγείας που δεν διέθετε άμεσα ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου… Πρόκειται για δύο διαφορετικά περιστατικά με δύο 42χρονους οι οποίοι έζησαν ένα πραγματικό Γολγοθά τις ημέρες του Πάσχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  την ώρα που γινόταν αυτές οι καταγγελίες στην «Πρωινή Πτήση», το ΕΚΑΒ και το Κέντρο Υγείας Μοιρών έδιναν πραγματικό  αγώνα για να σώσουν μια συντοπίτισσά μας από τον Κόκκινο Πύργο μετά από δάγκωμα μέλισσας. Και βέβαια αναγνωρίζεται η τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από γιατρούς, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, για την εξυπηρέτηση των ασθενών που καταφτάνουν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Ωστόσο αυτό δεν μειώνει την σοβαρότητα των περιστατικών που καταγγέλθηκαν σήμερα στην πρωινή  εκπομπή του Dream 90,7 με ονοματεπώνυμο… Γι΄ αυτά  τα περιστατικά οι αρμόδιοι θα πρέπει να διερευνήσουν το πώς και το γιατί έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές….

Τα δύο  περιστατικά που καταγγέλθηκαν

Το πρώτο περιστατικό συνέβη την ημέρα του Πάσχα όπου ο πρώτος 42χρονος μετά από τροχαίο μεταφέρθηκε στο ΚΥ Μοιρών και από εκεί με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Ηράκλειο. Οι καταγγελίες συγγενικού του προσώπου για τον τρόπο με τον οποίο «υποδέχτηκαν» και «περιποιήθηκαν» τον τραυματισμένο 42χρονο δημιουργούν οργή και αγανάκτηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος κινδύνεψε να χάσει το  νεφρό του έφτασε στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία όπου και νοσηλεύεται. Στην δεύτερη περίπτωση ένας επίσης 42χρονος με κάταγμα στο πόδι και με «το κόκκαλο έξω αιμόφυρτος» όπως είπε, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Ηράκλειο αφού όπως καταγγέλλει δεν τον δέχτηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών….

Αλήθεια τι γίνεται; Γιατί οι καταγγελίες που θα ακούσετε παρακάτω εξοργίζουν και δημιουργούν ανησυχία….. Εντέλει ποιος και τι φταίει και δημιουργούνται τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις για ανθρώπινες ζωές;
Σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στη Μεσαρά λόγω ασθενοφόρου
DREAMFM HRAKLEIOΔημοσιεύτηκε στις 12 Απρ 2018

Πηγή: dreamfm.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews