ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/4/18

Η ΑΔΕΔΥ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και την ανακολουθία της κ. ΓεροβασίληΔευτέρα, 30 Απριλίου 2018
EKABNews

Για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και την ανακολουθία της κ. Γεροβασίλη.

Στην τελευταία συνάντηση της Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης (15-02-18), η κ. Γεροβασίλη ανακοίνωσε στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ότι το 2017 έχουν γίνει 7.400 μόνιμοι διορισμοί στο Δημόσιο. Δεσμεύθηκε, μάλιστα, ότι την επόμενη μέρα θα στείλει τα αναλυτικά στοιχεία στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τους διορισμούς του 2017, καθώς και για τους σχεδιαζόμενους για το 2018
Έχουν περάσει, από τότε, περίπου τρεις μήνες και η Υπουργός δεν έχει αποστείλει κανένα στοιχείο!!!
Πλήρης ανακολουθία λόγων και έργων.
Η μη απάντησή της οδηγεί σε αυτό που είχαμε επισημάνει κατά τη συνάντηση της 15ης του Φλεβάρη, ότι δηλαδή, σε βασικούς τομείς του δημοσίου (ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ κ.τ.λ.) δεν έχει γίνει, τα τελευταία τρία χρόνια, ούτε ένας μόνιμος διορισμός.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews