ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/18

Κύπρος: Δεν άφηναν το ασθενοφόρο να προχωρήσει.., ΒίντεοΤετάρτη,18 Απριλίου 2018
EKABNews

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγικό! Ασθενοφόρο έτρεχε για επείγον περιστατικό και τον 'έκοψαν' –VIDEO
tothemaonline.com

Εκνευρισμό προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε πολίτης στο οποίο απεικονίζει την τραγική νοοτροπία των Κύπριων και όχι μόνο, οδηγών.

Ο λόγος για το ασθενοφόρο που βρίσκονταν σε λεωφόρο στη Πάφο και ενώ αναβόσβηναν οι φάροι και ηχούσε η σειρήνα, οι οδηγοί δεν έκαναν χώρο για να μπορέσει να προχωρήσει και να φτάσει όσο πιο σύντομα στο περιστατικό που κλήθηκε.

Μάλιστα σε σχόλιο κάτω από την εν συγκεκριμένη δημοσίευση γίνεται λόγος για την νοοτροπία και το επίπεδο των οδηγών σε ό,τι αφορά την οδική συνείδηση, αφού πλέον ούτε η σειρήνα του ασθενοφόρου δεν συγκινεί!


Το θέμα είναι πως ενώ οι οδηγοί πολλές φορές αδιαφορούν για κάτι τέτοια ζητήματα, από την άλλη όμως έχουν την απαίτηση όταν καλέσουν ασθενοφόρο να βρίσκεται σε ελάχιστα λεπτά εκεί.

Να σημειώσουμε πως σε άλλη ανάρτηση, πολίτης επισημαίνει ότι το πρόβλημα είναι η νησίδα που υπάρχει επί της συγκεκριμένης λεωφόρου. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως λόγω της δημιουργίας της νησίδας, το ασθενοφόρο είναι ‘εγκλωβισμένο’ να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία του.

Καταληκτικά πάντως να αναφέρουμε πως στο ασθενοφόρο μπορεί να βρίσκεται ένας πολίτης που η ζωή του 'κρέμεται' από μια κλωστή και χρειάζεται να μεταφερθεί όσο πιο σύντομα στο νοσοκομείο.

ToThemaOnline- Δεν άφηναν ασθενοφόρο να περάσει

Δημοσιεύτηκε στις 17 Απρ 2018
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews