ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/18

Ο Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων ευχαριστεί τους διασώστες του ΕΚΑΒ ΑΝΔΡΟΥ και τους εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Μαρκοπούλου Κουβαράς
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
EKABNews

Ανδριακος Ομιλος Φιλαθλων

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Στους διασώστες του ΕΚΑΒ ΑΝΔΡΟΥ και εθελοντών της Επίλεκτης Ομάδας Μαρκοπούλου Κουβαράς.

Την Κυριακή 22/04/2018 κατά την διάρκεια του αγώνα των 10km του Αφανή Ναύτη , 68 χρονος υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για καλή τύχη το περιστατικό συνέβη πλησίον στον Ναυαγοσώστη -εθελοντή Στάθη Αβραμίδη, ο όποιος ενέργησε άμεσα με την βοήθεια του Διασώστη Εθελοντή Χρήστου Χουχουλή. Ύστερα από επικοινωνία, η επέμβαση του ΕΚΑΒ Άνδρου ήταν αστραπιαία, και καθοριστική για τη διάσωση του ασθενούς, ο όποιος επανήλθε με απινίδωση και σταθεροποιήθηκε χάρη της φροντίδας των διασωστών του ΕΚΑΒ ΑΝΔΡΟΥ.

Το πλήρωμα του Ασθενοφόρου το αποτελούσαν οι: Αυγέρης Κώστας, Περτέσης Αντώνης.

Η περιπέτειά είχε αίσιο τέλος και μετά από ολιγόωρη νοσηλεία στο Κ.Υ Άνδρου Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σύρου, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο

Και πάλι σας ευχαριστούμε!!!


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews