ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/4/18

Στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου για το σπασµένο ασθενοφόρο.. οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒΠαρασκευή, 20 Απριλίου 2018
EKABNews

Στην Εισαγγελέα για το σπασµένο ασθενοφόρο…
aixmi-news.gr

Μεσολόγγι

Ο διοικητής και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ζητούν αυξημένα µμέτρα ασφάλειας

Παράσταση στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου έκαναν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου με τη στήριξη του διοικητή Π. Παπαδόπουλου, και του Δ/ντή του ΕΚΑΒ, Ιορδάνη Αμπατζίδη, εκθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νοσηλευτική μονάδα από την παραβατικότητα των Ρομά.

Μετά το συμβάν με τη ζημιά που προκάλεσαν κάποιοι Ρομά, οι οποίοι συνόδευαν μια 16χρονη ασθενή, ομόφυλή τους, οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι ο κόμπος έφθασε το χτένι αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκαν επίθεση από εξαγριωμένους ή μεθυσμένους τσιγγάνους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με την αναφορά των γιατρών, των νοσηλευτών και των διασωστών του ΕΚΑΒ που εφημέρευαν τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε ημιλυποθυμη κατάσταση. Και ενώ οι γιατροί την εξέταζαν, κάποιοι από τους συνοδούς της μπήκαν μέσα και παρενέβεναν στο έργο των γιατρών, προκειμένου να την συνεφέρουν οι ίδιοι...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 19/04 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Δημοσιεύτηκε 19/4/2018

Πηγή: aixmi-news.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews