ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/18

ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ: Οι χολερικοί του συνδικαλισμού ξαναχτύπησαν! ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ψεύδεται ο υπουργός
Τρίτη,10 Απριλίου 2018
EKABNews

ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ: Οι χολερικοί του συνδικαλισμού ξαναχτύπησαν! ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ψεύδεται ο υπουργός
dete.gr

Συνεχίζεται η κόντρα συνδικαλιστών Νοσοκομείου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη με αφορμή την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας. Ο κ. Πολάκης απάντησε στα καταγγελλόμενα για τον διορισμό της μετά την κατάργηση του Νοσημάτων Θώρακος το οποίο διοικούσε, όμως δεν απάντησε στο ότι έχει κατηγορηθεί πως έπαιρνε επί 15 χρόνια την σύνταξη του αποβιώσαντος πατέρα της. Έγραψε στο στο facebook ο Κος Πολάκης:
Ο "χολερικός" του συνδικαλισμού ξαναχτύπησε, προσπαθώντας να κερδίσει ενα λεπτό δημοσιότητας απο τα βοθροκαναλα και να δικαιολογήσει την ύπαρξη του .Μετα την τούρτα στο Μαξίμου εβγαλε μια εμετική ανακοινωση για την υποδιοικητρια του νοσημάτων θώρακος της Πατρας.
ΑΚΟΥ λοιπον ξεγιβέντισμα του συνδικαλισμου :
Η Αναπλ διοικητρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου καθώς η υποδιοικητρια του Αγ Αντρέα ειναι σε άδεια κυήσεως και ανατροφής τέκνου εδω και πολύ καιρο !!!!
Καταλαβες ξεγιβέντισμα του συνδικαλισμού Γιαννακο;;;;ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ .......Ειναι σκληρό να μην μπορείς να τάξεις διορισμούς πιά, αλλα θα μάθεις να ζεις με αυτο !!

Και το Σωματείο Ιπποκράτης αναφέρει: Καμία απάντηση για τα καταγγελλόμενα παρά μόνο υβρεολόγιο και ψέματα. ΨΕΥΔΕΤΑΙ λοιπόν ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ο Κος Πολάκης, με την αναφορά του για την άδεια κύησης του Υποδιοικήτριας του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, η οποία σημειωτέον μέχρι και την ημέρα της ανάρτησης του Κου Πολάκη λειτουργούσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η υποδιοικήτρια του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ την επόμενη, δηλ την ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ το μεσημέρι.
Πέρα από ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ, ο Κος Πολάκης συλλαμβάνεται και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, όχι τόσο για την άδεια ανατροφής που δεν υφίσταται, όσο για την αντικατάσταση που επικαλείται με περίσσεια θράσους. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, τήν απουσιάζουσα Υποδιοικήτρια την αντικαθιστά ο Διοικητής και μόνον αυτός και όχι η Υποδιοικήτρια του Ν Θώρακος".

Πηγή: dete.gr

Το σχετικό Δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ για την υπάλληλο του Νοσοκομείου Ρίου που έπαιρνε 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της. Οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 100.000 ευρώ. Τα εξοφλεί με προκλητικό – προνομιακό τρόπο στην Εφορία. Επιβραβεύτηκε και Διορίστηκε Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Σωματείου μας στις πρόσφατες δηλώσεις της Υποδιοικήτριας του ΝΝΘώρακος.
somippok.blogspot.gr

Χωρίς να θέλουμε να εμπλακούμε στην όλη απαράδεκτη και προκλητικότατη υπόθεση με την Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος, που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας και για την οποία δεν είδαμε καμία απάντηση-δήλωση από το αρμόδιο υπουργείο- την 6η Υ.πε  και τον  ΣΥΡΙΖΑ, ούτε βεβαίως καμία απάντηση επί της ουσίας από την ίδια που δυστυχώς αρκέστηκε σε μια γενικόλογη υβριστικού περιεχομένου και αμυνόμενου χαρακτήρα απάντηση και το χειρότερο με αναφορές περί έργου που προκαλούν………
Το μόνο έργο αυτής και των συνεργατών της, έργο επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ που θα μείνει στην ιστορία, είναι το κλείσιμο του ΝΝΘώρακος, που από ένα Νοσοκομείο 50 κλινών το μετέτρεψαν σε μία συστεγασμένη κλινική των 20 κλινών στο Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, εκτός κιάν θεωρούν έργο τους την κομματική δουλειά και τις επιδιώξεις της στο χώρο του Νοσοκομείου για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα επανέλθουμε την επόμενη με πιο πολλά………About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews