ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/4/18

Ρομά έσπαζαν τα τζάμια σε ασθενοφόρο - Χωρίς Κινητή Ιατρική Μονάδα το ΕΚΑΒ Μεσολογγίου
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2018
EKABNews

Στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου επιτέθηκαν Ρομά λίγο μετά τα μεσάνυχτα σπάζοντας τα τζάμια.

Χωρίς κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ το Μεσολόγγι

Επιστολή
Χωρίς κινητή μονάδα το ΕΚΑΒ Μεσολογγίου αφού οι ρομά έχουν αποθρασυνθεί τελείως και σωπάσανε στην παρκαρισμένη κινητή μονάδα τα τζάμια έτσι ώστε όλος ο τομέας που καλύπτει το ΕΚΑΒ να είναι ακάλυπτος.
Ανοχύρωτη ολόκληρη η δομή της πόλης αφού κανείς δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία για αυτή την μάστιγα, πόσο μάλλον αφού όλα όσα έγιναν ήταν παρουσία τις Αστυνομίας από την αρχή  και απλά συμμετείχε στην όλη  υπόθεση σαν απλός θεατής κάποιος πρέπει να πάρει θέση άμεσα. Ένα ασθενοφόρο που φυλασσόταν  σαν κόρη οφθαλμού έγινε έρμαιο στις ορέξεις των οποιοδήποτε χωρίς το παραμικρό κόστος. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΤΣΙ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. Το ΕΚΑΒ να υποβάλει μήνυση κατά παντός υπεύθυνου. Κάτι πρέπει να γίνει η κατάσταση έχεα ξεφύγει από όλα τα όρια.
ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ το ΕΚΒΑΒ επειδή οι αστυνομία αδιαφορεί και είναι σχεδόν πάντα στο ίδιο έργο θεατές. Αποδείξτε μας κύριοι και όλες οι  αρχές του τόπου, αποδείξτε μας με έργα ότι δεν είναι έτσι.

Υ Σ
Ένας αγανακτισμένος πολίτης που ίσως χρειαστεί άμεσα κινητή μονάδα που δεν θα έρθει λόγω τις ανεκτικότητας που υπάρχει με τους ανεξέλεγκτους ρομά.
                  


Στο ασθενοφόρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου επιτέθηκαν Ρομά λίγο μετά τα μεσάνυχτα σπάζοντας τα τζάμια.
aixmi-news.gr

Μια ομάδα Ρομά είχε συγκεντρωθεί έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου είχε μεταφερθεί μια νεαρή γυναίκα και κάποια στιγμή άρχισαν να δημιουργούν φασαρίες και να επιτίθενται στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που κάλεσαν την αστυνομία, ενώ στο μεταξύ έσπασαν και το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους του νοσοκομείου την ώρα που οι εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στο ασθενοφόρο η αστυνομία ήταν παρούσα, αλλά δεν έγιναν ενέργειες για την σύλληψη των δραστών.

Πρόκειται για το ασθενοφόρο που χρησιμοποιείται ως κινητή μονάδα για την μεταφορά διασωληνομένων ασθενών και πλέον το νοσοκομείο δεν διαθέτει άλλο παρόμοιο όχημα με ανάλογο εξοπλισμό. Έτσι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, έχουν στη διάθεσή τους μόνο ένα ασθενοφόρο και θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τα καινούργια, παρόλο που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η ράμπα.Πηγή: aixmi-news.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews