ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/4/18

Δύο νέες λυόμενες αίθουσες για το ΕΚΑΒ στο Μεσολόγγι
Τετάρτη,11 Απριλίου 2018
EKABNews

Δύο νέες λυόμενες αίθουσες για το ΕΚΑΒ στο Μεσολόγγι
sinidisi.gr

Δυο λυόμενες αίθουσες για το ΕΚΑΒ στο Μεσολόγγι. Μεταφέρθηκαν σήμερα  Τετάρτη 11 Απριλίου και τοποθετήθηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» δύο (2) νέες λυόμενες αίθουσες από το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου , οι οποίες θα στεγάσουν το ΕΚΑΒ Μεσολογγίου .

Η παραπάνω εξέλιξη θα διευκολύνει σημαντικά την όλη λειτουργία της μονάδας του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα χώρο που είχε διατεθεί εντός του Νοσοκομείου για τις ανάγκες του προσωπικού του ΕΚΑΒ.

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι έχουν μεταφερθεί ήδη οκτώ (8) λυόμενες αίθουσες που θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες αρχειοθέτησης , διοικητικής υποστήριξης του Νοσοκομείου και στέγασης του προσωπικού του ΕΚΑΒ.

Πηγή: sinidisi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews