ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/18

Δημόσιο: Θεσμοθετείται η e-αξιολόγηση - Οι τέσσερις αλλαγές (τροπολογία)Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
EKABNews

Δημόσιο: Θεσμοθετείται η e-αξιολόγηση -Οι τέσσερις αλλαγές (τροπολογία)
aftodioikisi.gr

Στην θέσπιση της e-αξιολόγησης που είχε προαναγγείλει προχωράει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τροπολογία που κατέθεσε στο νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ. Σύμφωνα με την τροπολογία επέρχονται τέσσερις αλλαγές στην αξιολόγηση και συγκεκριμένα:Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια αλλαγή που έρχεται από τη μία να συνδεθεί με την ψηφιακή αναβάθμιση του δημοσίου, μεταρρύθμιση στην οποία έχουν επικεντρωθεί οι κυβερνητικές προσπάθειες, αλλά και από την άλλη, εντάσσεται στις προσπάθειες του υπουργείου να βάλει τέλος στο χρονοβόρο των διαδικασιών αξιολόγησης, Όπως έχει γράψει και σε προηγούμενο δημοσίευμά της η aftodioikisi.gr, δεν επέρχεται καμία αλλαγή στο γενικότερο πλαίσιο με το οποίο αξιολογούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτό που πρόκειται να αλλάξει, είναι τα πολυσέλιδα έντυπα της αξιολόγησης, τα οποία με τις προωθούμενες αλλαγές θα αποκτήσουν ψηφιακή μορφή και από δω και στο εξής θα αναρτώνται σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα, πιθανόν στην apografi.gov.gr, όπως και η πλατφόρμα της κινητικότητας. Όλα αυτά θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά στην αξιολόγηση του 2018, που αφορά την απόδοση των υπαλλήλων κατά το 2017.

Βέβαια, είναι προφανές ότι επιδιώκεται και να ξεπεραστούν «εμπλοκές» όπως αυτές που εμφανίστηκαν με την τελευταία αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Δημοσιεύτηκε 24/4/2018

Πηγή: aftodioikisi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews