ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/4/18

Τα πανάκριβα Ε/Π NH-90 της Α.Σ και τα Super Puma της ΠΑ… Κατάντησαν Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒΜεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου 2018
EKABNews

Αναδημοσίευση από Veteranos.gr

Τα πανάκριβα Ε/Π NH-90 της Α.Σ και τα Super Puma της ΠΑ… Κατάντησαν Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
veteranos.gr

Τα πανάκριβα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού που αγοράστηκαν για να Μεταφέρουν Στρατεύματα και μάλιστα 4 απο αυτά είναι Ειδικών Αποστολών …Κατάντησαν να είναι Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ!

Την ώρα που Ελικόπτερα του Λιμενικού Σώματος  είναι καθηλωμένα στον Μαραθώνα και υποτίθετο οτι και αυτά θα εκτελούσαν Αεροδιακομιδές .


Την ώρα που &   τα Πτητικά Μέσα τη ΠΑ τα Ελικόπτερα Super  Puma αντί να επιχειρούν στο Πεδίο της Μάχης που αγοράστηκαν να σώζουν Ιπταμένους πίσω απο τις Εχθρικές Γραμμές και Αυτά Εκτελούν Αεροδιακομιδές !

Το Ερώτημα είναι θα σταματήσουμε κάπου ή θα το πάμε όπου και όπως πάει ;Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ  ….Μόνο το Μάρτιο τα Ελικόπτερα της Α.Σ εκτέλεσαν 35 Αποστολές (Κοινωνικού Χαρακτήρα ) λες και το Στράτευμα είναι Εργαλείο στα χέρια των Πολιτικάντηδων !!!

Κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου 2018, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών με την εκτέλεση, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞ ΑΣ), 35 αποστολών ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 42 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι, τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.).

Σχόλιο: Σωστά τα λένε οι Επιτελείς του ΓΕΣ ...Αλλά όταν τα φορτώσουμε με ώρες πτήσεων και χρειαστούν συντήρηση και ανταλλακτικά ,τότε οι Εθνοπατέρες το ψάχνουν αν τα κοντύλια είναι …Απαραίτητα !

Πηγή: veteranos.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews