ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/5/18

ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στο Συμβούλιο της Επικρατείας Πέμπτη 10.5.2018 για την Αξιολόγηση


Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018
EKABNews
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και Σωματείων να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στις 12:00, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49), την ώρα που θα εκδικάζεται η αίτηση αναστολής των διοικητικών πράξεων, με τις οποίες αποκλείστηκαν εργαζόμενοι από τη διαδικασία των κρίσεων λόγω της συμμετοχής τους στην Απεργία – Αποχή από την «αξιολόγηση».

Ο αγώνας για να μην περάσει η «αξιολόγηση» που οδηγεί στη διάλυση του Δημοσίου και για να καταργηθεί η απεργοσπαστική ρύθμιση της κας Γεροβασίλη συνεχίζεται με όλες τις μορφές και με όλες τις δυνάμεις μας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews