ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/5/18

Αυξήθηκαν σε 120 οι εκτός έδρας μετακινήσεις κατ΄έτος στο προσωπικό του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018
EKABNews

Με εσωτερική εγκύκλιο η αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου Υγείας διευκρινίζει ότι για το μόνιμο ή με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό του ΕΚΑΒ, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμάτων ασθενοφόρων και του ιατρικού προσωπικού, το οποίο μετακινείται εκτός έδρας με υπηρεσιακά μεταφορικά μέσα, το όριο των επιτρεπόμενων ημερών για τις εκτός έδρας μετακινήσεις, ορίζεται στις 120 ημέρες κατ΄έτος.

Για το ανώτατο όριο των μετακινήσεων εκτός έδρας του προσωπικού που πραγματοποιούνται και με άλλα μη υπηρεσιακά μεταφορικά μέσα έχουν ισχύ ανά κατηγορία υπαλλήλων οι διατάξεις σχετικής ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄232/31.1.2018).


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews