ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/18

«Άφαντα» τα στοιχεία του 2018 στην «απογραφή» των ΔημοσίωνΤρίτη, 8 Μαΐου 2018
EKABNews

“Άφαντα” τα στοιχεία του 2018 στην «απογραφή» των Δημοσίων Υπαλλήλων
ygeionomikoi.gr

Εδώ και 5 μήνες η ιστοσελίδα της απογραφής έχει σταματήσει να δημοσιεύει στοιχεία των προσλήψεων – αποχωρήσεων καθώς και του συγκεντρωτικού αριθμού των μισθοδοτούμενων από τα υπουργεία και γενικότερα το δημόσιο.


Συγκεκριμένα η εφαρμογή έχει σταματήσει να ενημερώνεται και εμφανίζει στοιχεία μέχρι το τέλος του 2017. Βεβαίως η περίπτωση της απογραφής δεν είναι η μόνη αφού τα πρωτεία κατέχει το Υπ. Υγείας με την πλήρη “εξαφάνιση” των στοιχείων που καταχρούνται από τα νοσοκομεία στο Bi. Health

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κ. Γεροβασίλη δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με όλα αυτά, αφού έχει ως πρώτη προτεραιότητα να εφαρμόσει την μνημονιακή αξιολόγηση των υπαλλήλων στο δημόσιο. Εκτός και αν η «καθυστέρηση» οφείλεται στο γεγονός ότι τα στοιχεία της απογραφής δεν είναι βολικά για χτιστεί το success story που προσπαθεί να παρουσιάσει η Κυβέρνηση, όχι μόνο για την οικονομία άλλα και για τη στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών.

Πηγή: ygeionomikoi.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews