ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/5/18

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3 Μαΐου, ώρα 12:30μμ, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του ΚράτουςΤρίτη, 1 Μαΐου 2018
EKABNewsΑθήνα 29/04/2018
Αρ. πρωτ.: 117


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3 Μαΐου, ώρα 12:30μμ, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ συμμετέχουν την Πέμπτη, 3 του Μάη 2018, ώρα 12:30μμ,  στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Πανεπιστημίου 37).

Διεκδικούμε:
  • Αύξηση και μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, από κανέναν εργαζόμενο που το λαμβάνει σήμερα.
  • Επέκταση χορήγησης του επιδόματος και σε όλους όσοι εργάζονται στις ίδιες συνθήκες – χώρους, κλάδους, ειδικότητες- και το δικαιούνται, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας τους (μόνιμοι, συμβασιούχοι, έργου, κοινωφελούς εργασίας).
  • Συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων στη 17μελή Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε για τη μελέτη του θέματος.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews