ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/5/18

Ζαγοράκης – Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Και αυτοί στο πλευρό του 9χρονου Καβαλιώτη, γιό διασώστη του ΕΚΑΒΠαρασκευή, 11 Μαΐου 2018
EKABNews

Ο μικρός Ευστράτιος-Ραφαήλ- Μπίνης είναι παιδί συναδέλφου (διασώστη του ΕΚΑΒ) !

Ζαγοράκης – Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Και αυτοί στο πλευρό του 9χρονου Καβαλιώτη
kavalapost.gr

Το κύμα συμπαράστασης και οικονομικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας προς τον Ευστράτιο – Ραφαήλ Μπίνη μεγαλώνει μέρα με την μέρα και σ’ αυτό συμμετέχουν πλέον και οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ που μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους φίλους τους θα δώσουν φιλικό αγώνα την Δευτέρα 21 Μαΐου στο «Ανθή Καραγιάννη»

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εκεί κάθε φορά που ένας συνάνθρωπός μας έχει ανάγκη την βοήθειά μας. Έτσι και τώρα, για τις ανάγκες της θεραπείας του μικρού εννιάχρονου Καβαλιώτη μαθητή, Ευστράτιου – Ραφαήλ Μπίνη, πρόκειται να δοθεί φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους του ΑΟΚ και τους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και το παρών θα δώσουν  ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με πολλούς γνωστούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη θεραπεία του μικρού μας συμπολίτη και ως εκ τούτου είναι υποχρέωση όλων των φίλων του ποδοσφαίρου να παρευρεθούν στον αγώνα αυτόν.

Την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση θα διαιτητεύσουν παλαιοί διαιτητές, συμβάλλοντας και αυτοί με το δικό τους τρόπο στην πράξη αυτή αλληλεγγύης.

Πηγή: kavalapost.gr

EKABNews
Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε...

Ο Ευστράτιος-Ραφαήλ- Μπίνης 9 ετών, κάτοικος Καβάλας, πάσχει από σπάνια μορφή κακοήθειας στο περικάρδιο της καρδιάς. Για μεγάλο διάστημα νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο Ογκολογικό "Μ. Βαρδινογιάννη" του Παίδων Αγ. Σοφίας Αθηνών. Λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας κρίνεται σκόπιμο να μεταφερθεί στο Χιούστον της Αμερικής για επαναξιολόγηση και προτεινόμενη θεραπευτική αντιμετώπιση. Παρακαλούμε όπως ενισχύσετε ψυχικά και οικονομικά αυτή τη προσπάθεια.

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμου 6201-142102-487
Κωδ. Swift ( bic) PIRBGRAA
IBAN GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487
Τηλ.Επικ.6988086161 Ηλιοπούλου Στεφανία

Δικαιούχοι: Ευστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης
Ηλιοπούλου Στεφανία

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews