ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/5/18

Γιορτή για το «Χαμόγελο του Παιδιού», Βίντεο


Τρίτη, 15 Μαΐου 2018
EKABNews

Πάνω από 1 εκατομμύριο 300 χιλιάδες παιδιά έχει στηρίξει μέσα στα 22 χρόνια της λειτουργίας του το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο πραγματοποιεί, για τέταρτη χρονιά φέτος, στη Θεσσαλονίκη τη «Γιορτή για τα Παιδιά» στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ-HELEXPO. Μόνο το 2017, στη Βόρεια Ελλάδα το «Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε συνολικά 18.142 παιδιά. 

Μεταξύ των όσων ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος είναι η στήριξη που παρέχει το “Χαμόγελο του Παιδιού” και για την θεραπεία κατ’οίκον 140 διασωληνωμένων παιδιών στη Βόρεια Ελλάδα, μία δράση που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, με τη συνεργασία του Ιπποκρατείου νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ.

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"(TV100-110518)
TV100THESSALONIKI

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐ 2018

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ροδάκογλου
Κάμερα: Σάκης Σώνης
Μοντάζ: Αλεξάνδρα Νικολούδη

Μιλά: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ(Πρόεδρος Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”)About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews