ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/5/18

Τρίπολη: Ημερίδα για τον καθοριστικό ρόλο των διασωστών σε σκηνές εγκλημάτων, ΒίντεοΠαρασκευή, 11 Μαΐου 2018
EKABNews

Τρίπολη | Ημερίδα ΕΚΑΒ καθοριστικό ρόλο των διασωστών (vd)
kalimera-arkadia.gr

Στo πλαίσιo της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, η Τριμελής Επιτροπή ΕΚΑΒ Τρίπολης του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ διοργάνωσαν την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης ημερίδα με θέμα: «Διαπίστωση του θανάτου από Υγειονομικούς Υπαλλήλους – μη Ιατρούς, παραλαβή νεκρών από Δημόσιους χώρους, καθήκοντα Αστυνομίας και Ιατροδικαστή, στις σκηνές Εγκλημάτων και τον καθοριστικό ρόλο των διασωστών, στην εντολή μη ανάνηψης καθώς και τις καταγραφές συμβάντων, άρνηση μεταφοράς, μη συνεργάσιμοι ασθενείς που αρνούνται διακομιδής»

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: ο Ιατροδικαστής κ. Κωτακίδης Νικόλαος, ο κ. Διοικητής Ασφάλειας Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ο Ιατρός ΕΚΑΒ και Διευθυντής Παραρτήματος Τρίπολης κ. Μπακόπουλος Σταμάτης.

Τρίπολη | Ημερίδα για τον καθοριστικό ρόλο των διασωστών σε σκηνές εγκλημάτων
drt915news

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐ 2018Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΚΥΡΙΕ Μπακόπουλε Ιατρέ και Διευθυντή Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας,Αργολίδας για πολλοστή φορά ήσασταν εκτός τόπου και χρόνου.Αφήστε στην άκρη τον εγωισμός,την Υποχθονιότητα,και το πρότυπο σπίλωσης που σας διακατέχει εδώ και πολλά χρόνια.Κε Διευθυντή το έχετε επιλέξει να βρίσκεστε εκεί που είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews