ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/18

Νέα εισήγηση για αγορά τριών κινητών στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒΔευτέρα, 7 Μαΐου 2018
EKABNews

Εισήγηση στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ η αγορά τριών κινητών τηλεφώνων αξίας 1.000 ευρώ για τον Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους του ΕΚΑΒ
         
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ «ξαναχτυπά»: Ζητάει 1.000 ευρώ για αγορά τριών κινητών
protothema.gr

Αναφέρει πως «οι ταχύτητες στις επικοινωνίες πλέον και οι ανάγκες για μεγάλους χώρους δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία αποτελούν αναγκαία βοηθήματα για την άσκηση διοίκησης, τόσο για την άμεση πληροφόρηση, όσο και απόκριση»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το έγγραφο που αποκάλυψε το protothema.gr τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ζητούσε την αγορά τριών υπηρεσιακών κινητών τηλέφωνων αξίας 1.000 ευρώ έκαστως, σήμερα με νέα εισήγησή του επανέρχεται με μια οικονομικότερη λύση, προτείνοντας την αγορά τριών τηλεφωνικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητες διπλής κάρτας sim προϋπολογιζόμενης δαπάνης 1.000 ευρώ για τρεις όμως συσκευές, του Προέδρου και των Αντιπροέδρων.

Στο έγγραφο που δημοσιεύει το protothema.gr ο πρόεδρος του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, αναφέρει πως «οι ταχύτητες στις επικοινωνίες πλέον και οι ανάγκες για μεγάλους χώρους δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία αποτελούν αναγκαία βοηθήματα για την άσκηση διοίκησης, τόσο για την άμεση πληροφόρηση, όσο και απόκριση».

Να σημειωθεί πως το αρχικό αίτημα του προέδρου δεν βρήκε ανταπόκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο και απορρίφθηκε από τη πλειοψηφία των μελών ενώ η διοίκηση του ΕΚΑΒ εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο επιχειρούσε να «μαζέψει» τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την αξίωση του προέδρου για κινητό αξίας 1.000 ευρώ, κάνοντας λόγο για αναφορά της φράσης «ανά συσκευή», από παραδρομή.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews