ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/18

Στα ... θρανία με «καθηγητές» διασώστες και γιατρούς του ΕΚΑΒ!Σάββατο, 5 Μαΐου 2018
EKABNews

Στα ... θρανία με "καθηγητές" διασώστες και γιατρούς του ΕΚΑΒ!
cretalive.gr

Εργαστήριο νοσηλευτικής με τη βοήθεια του ΕΚΑΒ

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου Επείγουσας Νοσηλευτικής, του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Κρήτης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το ΕΚΑΒ Ηρακλείου για τον τρόπο λειτουργίας του ΕΚΑΒ, τον εξοπλισμό που διαθέτει ένα ασθενοφόρο και τη χρήση του και έγινε επίδειξη απεγκλωβισμού και ακινητοποίηση θύματος.

Ο υπεύθυνος του εργαστηρίου Μ. Ροβίθης, λέκτορας τμήματος Νοσηλευτικής σε ανακοίνωσή του απευθύνει ευχαριστίες προς την κυρία Μαγδαληνή Ζεάκη, διευθύντρια του ΕΚΑΒ Ηρακλείου για την προθυμία να συνδράμουν στο εκπαιδευτικό έργο του τμήματος Νοσηλευτικής, τον ιατρό του ΕΚΑΒ Μιχάλη Ζερβόπουλο και τους διασώστες Νιργιανάκη Γεώργιο, Κλάδο Αντώνιο, Παγωμένο Γεώργιο και Σφακιανάκη Αντώνη  για τη δράση αυτή και τις πολύτιμες γνώσεις τους που μοιράστηκαν με τους φοιτητές του τμήματος.Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews