ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/5/18

Κρήτη: Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ εκπαιδεύουν μικρούς μαθητές


Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018
EKABNews

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ εκπαιδεύουν μικρούς μαθητές
neakriti.gr

Από: Μπούη Βάλια

Η δουλειά που επιτελείται στο ΕΚΑΒ Κρήτης οφείλουμε να πούμε ότι είναι σπουδαία και επιτυχημένη, τόσο από άποψη χειρισμού των πιο δύσκολων καταστάσεων όσο και από άποψη εκπαίδευσης και παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν καθημερινά διοίκηση, εργαζόμενοι και φυσικά πληρώματα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, ότι σήμερα υπήρξε εκπαίδευση στο 19o δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, μαθητών της έκτης τάξης δημοτικού.

Οι διασώστες ήταν εκεί για να παρέχουν γνώσεις στα παιδιά και να τα βοηθήσουν να κατανοήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το θέμα με την παροχή των πρώτων βοηθειών και το πώς αντιδρούμε μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση.

Από την πλευρά τους οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου παρακολουθούσαν με προσοχή και αφοσίωση, τις τεχνικές που εφαρμόζονται από τους επαγγελματίες υγείας, μαθαίνοντας παράλληλα μικρά μυστικά που μπορεί να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Δημοσιεύτηκε 9/5/2018

Πηγή: neakriti.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews