ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/18

Αίτημα συνάντησης των εργαζομένων με τους υπουργούς Υγείας για την μεταφορά της διαχείρισης των ΜΕΘ από το ΕΚΑΒ στο ΕΚΕΠΥΚυριακή, 13 Μαΐου 2018
EKABNews


Αθήνα 12-05-2018
Αρ. πρωτ: 140


ΠΡΟΣ : Υπουργό Υγείας κο Ανδρέα Ξανθό
            Αν. Υπουργό Υγείας  κο Παύλο Πολάκη


ΘΕΜΑ : Αίτημα συνάντησης

Μετά την σύσκεψη που καλέσατε στο Υπουργείο στις 10-05-2018 αποφασίσατε την μεταφορά της διαχείρισης του συστήματος διαδικασιών εισαγωγής (διακίνηση περιστατικών) στις ΜΕΘ από το ΕΚΑΒ στο ΕΚΕΠΥ.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ (διασώστες, ιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό) είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια αποδυνάμωσης του οργανισμού μας σε υπηρεσίες και σε προσωπικό.
Όταν ο ελεγκτής και ο διακινητής είναι ταυτόσημος υπάρχει ο κίνδυνος παρέμβασης στη σειρά προτεραιότητας των ασθενών πράγμα το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα που έχει την διαχείριση το ΕΚΑΒ.
Το ΕΚΑΒ έχοντας τεχνογνωσία δεκαετιών, διαθέτοντας το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να διαχειριστεί κάθε ζήτημα που προκύπτει στην διαχείριση των ΜΕΘ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με την κατάλληλη ενίσχυση σε υλικοτεχνική υποδομή μπορεί να μετατραπεί χωρίς υψηλό κόστος σε στρατηγικό πανελλαδικό όργανο διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών στον τομέα της Υγείας.
Σας καλούμε να ορίσετε συνάντηση πριν την κοινή Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και του Σωματείου Ιατρών του ΕΚΑΒ η οποία θα γίνει την Τετάρτη 16/05/2018 προκειμένου να αναπτύξουμε τους λόγους για τους οποίους είναι επιβεβλημένη η συνέχιση της διαχείρισης του συστήματος διαδικασιών εισαγωγής στις ΜΕΘ από το ΕΚΑΒ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews