ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/5/18

Απρόσκοπτα η κάλυψη των αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018
EKABNews

Μετά το δημοσίευμα «NH-90: Ξεμένουν από ελικόπτερο οι Κυκλάδες μετά την καθήλωση» έχουμε τις δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την απρόσκοπτη κάλυψη των αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες.

Απρόσκοπτα η κάλυψη των αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες
koinignomi.gr

Χωρίς πρόβλημα θα πραγματοποιείται η κάλυψη των αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, κατόπιν όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περί καθήλωσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ της Σύρου.

Το διαθέσιμο πτητικό μέσο, στο πλαίσιο συμπλήρωσης των ωρών πτήσεών του, τίθεται σε μία διαδικασία συντήρησης, όπως άλλωστε αυτή έχει πραγματοποιηθεί και άλλη φορά, όμως τελείως αθόρυβα και χωρίς καμία πρόκληση αναστάτωσης η υστέρησης στην παροχή υπηρεσιών αεροδιακομιδών.

Όσα σχετικά είδαν το φως της δημοσιότητας, με πλήρως αρνητική σκιαγράφηση μίας τυπικής διαδικασίας συντήρησης, είτε προδίδουν σκοπιμότητα είτε απλώς ελλιπή πληροφόρηση, που όμως σε κάθε περίπτωση αποτελούν αιτίες πρόκλησης σύγχυσης και αναστάτωσης, άνευ πραγματικού αντικρίσματος.

Σε επικοινωνία της «Κοινής Γνώμης» με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο, για μια επίσημη ενημέρωση σε σχέση με το θέμα, υπήρξε η κατηγορηματική δήλωση από πλευράς του ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους νησιώτες.

Αν και δε θέλησε να τοποθετηθεί για αρμοδιότητες και υποχρεώσεις άλλου Υπουργείου και εν προκειμένω του Υπ. Εθνικής Άμυνας που έχει διαθέσει το πτητικό μέσον για τη λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο, ωστόσο προέβη σε λιτή δήλωση, εξηγώντας πως, στην περίπτωση ανάγκης αντικατάστασης του ελικοπτέρου, αυτό θα πραγματοποιηθεί ομαλά χωρίς κενό στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

“Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πτητικό μέσο που έχει διατεθεί προφανώς θα υπάρξει αντικατάστασή του από κάποιο άλλο από την Πολεμική Αεροπορία. Και στο παρελθόν έχουν γίνει αντικαταστάσεις πτητικού μέσου και αθόρυβα επανήλθαν. Άρα, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα” δήλωσε ο κ. Καρακατσιανόπουλος.

Δημοσιεύτηκε 17/5/2018

Πηγή: koinignomi.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews