ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/18

Συνεργασία ΕΚΑΒ και Ομάδας Διάσωσης ΚαλύμνουΠέμπτη, 17 Μαΐου 2018
EKABNews

Ο Τομέας ΕΚΑΒ Καλύμνου  στελεχώνεται από 4 διασώστες και ενισχύεται με 1-2 ακόμη οι οποίοι μετακινούνται εθελοντικά από άλλα ΕΚΑΒ της χώρας προκειμένου να καλύψουν με περισσότερες βάρδιες το νησί. Σημειώνεται ότι για την 24ωρη παρουσία ασθενοφόρου απαιτούνται τουλάχιστον 10 διασώστες!

Σε εξέλιξη είναι η πρόσληψη ενός ακόμη διασώστη με την 5Κ/2018 ο οποίος αναμένεται μετά το καλοκαίρι.


Συνεργασία ΕΚΑΒ και Ομάδας Διάσωσης Καλύμνου.
kalymnos-news.gr

Από το Νοσοκομείο Καλύμνου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα Πέμπτη 17 Μαϊου 2018, υπήρξε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ομάδας Διάσωσης Καλύμνου, του Τομέα ΕΚΑΒ Καλύμνου και του Νοσοκομείου Καλύμνου προκειμένου να λυθούν προβλήματα και γίνουν προτάσεις στη μεταξύ τους συνεργασία στο θέμα της διάσωσης αναρριχητών. Έγινε ουσιαστική συζήτηση και θα γίνει κάλεσμα ώστε να επαναληφθεί η συνάντηση μαζί με το Δήμο Καλυμνίων και το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

Το Νοσοκομείο Καλύμνου θέλει, επί τη ευκαιρία, να ευχαριστήσει θερμά την Ομάδα Διάσωσης Καλύμνου για τη δωρεά υγειονομικού υλικού. Τέτοιες κινήσεις από νέους ανθρώπους, δίνουν κουράγιο στη συνέχεια του έργου της καλύτερης εξυπηρέτησης  των συμπολιτών μας.Πηγή: kalymnos-news.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews