ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/5/18

Επίσκεψη του Δ.ΙΕΚ Έδεσσας Τμήμα «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου» στο ΕΚΑΒ ΘεσσαλονίκηςΣάββατο, 26 Μαΐου 2018
EKABNews

Επίσκεψη του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας Τμήμα «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου» στο ΕΚΑΒ Θες/νικης
ekabsfika.blogspot.gr

Οι μαθητές του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας Τμήμα «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου» επισκέφτηκαν  στις 24-5-2018  τις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτηρίου του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια εκπαιδευτικής  τους εκδρομής.

Στο χώρο του αμφιθεάτρου τούς έγινε ενημέρωση για το έργο και το ρόλο του Εκαβ στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα από τον εκπαιδευτή διασώστη κύριο Χάνδρο Άγγελο.

Τους μαθητές πέρα από τους καθηγητές τους συνόδευε και η διασώστρια του ΕΚΑΒ Πέλλης κυρία Γιακουμή Αναστασία.  Την  ξενάγηση τους  στους χώρους του κτηρίου  ανέλαβε η κυρία Μαργαρίτου Χαρούλα και σε συνεργασία με τον συντονιστή κύριο Παπανικολάου Στυλιανό τους έγινε μικρή ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του επιχειρησιακού κέντρου και την χρήση της τηλεματικής στην διαχείριση των περιστατικών.Η Διευθύντρια της Περιφέρειας ΕΚΑΒ – 2 κυρία Τσιούπα Αγγελική, περιφέρεια στην οποία ανήκει και ο Νομός Πέλλης όπου φοιτούν οι μαθητές, τους καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά και τους ευχήθηκε καλή αποφοίτηση.


Οι εργαζόμενοι στο κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ευχαριστούν τους μαθητές του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας Τμήμα «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου»  για την επίσκεψη τους για την ευχάριστη μικρή παρένθεση που τους προσέφεραν  με  την νεανική τους αύρα και τα όμορφα χαμογελά τους και φυσικά για τα υπέροχα γλυκά τους.Δημοσιεύτηκε 25/5/2018


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews