ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/5/18

ΑΔΕΔΥ: Απίστευτος εμπαιγμός και κοροϊδία από τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο
Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018
EKABNewsΑπίστευτος εμπαιγμός και κοροϊδία

από τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, που εδώ και τρία χρόνια αρνείται να συναντήσει το Τριτοβάθμιο Όργανο των Δημοσίων Υπαλλήλων για θέματα της αρμοδιότητάς του. Το ίδιο έκανε και σήμερα, Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.

Παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί εδώ και δέκα μέρες – η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απέστειλε εγγράφως σχετικό αίτημα – για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο του από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Ομοσπονδίες, για το θέμα του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, αρνήθηκε να δεχθεί συνάντηση και κανένας από την πολιτική ηγεσία δεν ήταν εκεί για να συναντήσει την αντιπροσωπεία μας.

Την ίδια στάση επέδειξε και ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν η πορεία έφτασε στο Υπουργείο του, στην οδό Νίκης. Παρά το γεγονός ότι ήταν στο Υπουργείο αρνήθηκε να δεχθεί την αντιπροσωπεία μας και ζήτησε να του υποβάλλουμε γραπτό αίτημα!!!

Πρόκειται για απίστευτο εμπαιγμό και κοροϊδία χιλιάδων εργαζομένων (πάνω από 150.000) που αγωνιούν για την περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασία.

Στην πρωτοφανή αλαζονεία που επιδεικνύουν τους αφιερώνουμε τη λαϊκή παροιμία:

«Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις,

για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις»

Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα με νέες κινητοποιήσεις, μέσα στις επόμενες μέρες, και δεν θα επιτρέψουμε να περικοπεί το επίδομα από κανέναν εργαζόμενο.Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews