ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/5/18

Εκπαίδευση πολιτών από το ΕΚΑΒ Αγρινίου στο Λύκειο Εμπεσού
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
EKABNews

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου στο Λύκειο Εμπεσού επίδειξη Παροχής   Πρώτων  Βοηθειών, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στην παροχή Α’ Βοηθειών από διασώστες/εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Αγρινίου.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε αφορούσε σε θέματα «καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ΚΑΡΠΑ / αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά».

Facebook
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 23/05/2018...ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΜΠΕΣΟΥ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ κ. ΒΑΛΑΝΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ....

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews